Douche

Home > Douche

Uw douche laten renoveren.

Is uw douche toe aan vernieuwing?
Ik kom u graag helpen bij de renovatie van uw gehele douche, maar help u ook graag bij het plaatsen van een badkamermeubel, toilet, of bij het plaatsen van een nieuwe wastafel. Voor de renovatie van uw gehele douche zal ik samen met u de mogelijkheden bekijken en de kosten bespreken.
Aan de hand van uw wensen zal ik een professionele offerte maken voor de werkuren en onzichtbare materialen als leidingen, koppelingen, lijm, voegsel….
De zichtbare materialen zoals een badkamermeubel, wastafel of vloer- en wandtegels kiest u zelf daar dit een smaakelement is.
Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op die pagina's vindt u onze standaard prijzen per product of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden.

 

Douchebak

douchebak-1

Douche betegelen

douche-betegelen-3

Douchecabine

douchecabine-1

Douchestang

douchestang-2

Douchewand

douchewand-3

Inloopdouche

inloopdouche-5

Logo Uw Rechterhand BV

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u mij bellen: 06-52182355 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het landelijke nummer 0900-899-899.6 (geen extra belkosten) bellen. Doordat zij de telefoon voor mij aannemen kan ik ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Mailen kan natuurlijk ook naar het landelijke e-mailadres: info@uwrechterhand.nl. Uw Rechterhand zorgt ervoor dat ik dezelfde dag uw boodschap krijg.